CHP Karacabey İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni

   Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirilen Olağanüstü seçimli kongrede mavi liste ile yarışarak seçimi kazanan Mustafa Utku ve yönetim kurulu üyeleri, Cuma günü İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak resmi olarak yönetime gelmişti.

   İlçe binasında yapılan törende konuşan Ümüt Vural, parti delegelerinin oylarıyla başkanlığı kazanan Mustafa Utku ve ekibine başarı dileğinde bulundu.

   Yeni seçilen İlçe Başkan Mustafa Utku da, geçmiş yönetime, tüm partililere ve ekibine teşekkür etti. Başkan Utku, “Görevimizin öneminin bilincindeyiz. Omuzlarımızda çok büyük bir sorumluluk var. Kongrede vaat ettiklerimizi yapma arzusundayız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

   İlçe Başkanı Mustafa Utku ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan görev dağılımında; Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Oğuzhan Ünen, İlçe Sekreterliğine Mehmet Karamanlar, Bilişim ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Gül Alan Pullu, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Murat Özbalcı ve Eğitim Sekreterliğine ise Gürkan Uçan getirildi.