Erhan Gül, “Ben değil biziz ve biz geleceğiz”

Yönetim Kurulu aday arkadaşlarıyla birlikte adaylığı ile ilgili parti binasında basın açıklaması düzenleyen Erhan Gül, delegelerden güçlü bir destek beklediklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere alınan karar gereği 08 Ekim 2024 Salı günü gerçekleşecekk olan Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı seçiminde ben ve yönetim kurulu üyelerimle yönetime talibiz. ‘Ben merkezci’ değil, ‘Biz’ odaklı bakan, gören ve gördüğü sorunları çözen, gündemi takip eden değil, gündem oluşturan taraf olmaya adayız. Bu yüzdendir ki mahalle temsilcilerimizden başlayıp, mahalle muhtarlarımızla birlikte her zaman dirsek temasında olup gecikmesiz sonuç odaklı çalışacağız.

   Oluşturduğumuz dinamik ve deneyimli kadromuzla bu söylemimizi eyleme dönüştürecek güçteyiz. Tüm ilçe halkımızın sesine ses, çıktığımız yolda nefesine nefes olmak ilk hedefimizdir. Bu nedenle hiç kimseyi ayrıştırmadan, yönetimin elini güçsüzleştirecek; ‘şucu, bucu’ diyerek birbirini dışlayan anlayışı kapı dışarı edeceğiz. Basit ve kişisel polemiklerden uzak kalarak, halkımızın her bir bireyini ötekileştirmeden görev yapacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte bunun sözünü veriyorum.

Değerli yol arkadaşlarım;

Her seçimde maruz kaldığımız sonuçları görmekten hepimiz bıktık. Bu bir kader değildir. Az olsun benim olsun egosundan uzak, bütünleştirici ve küskünlükten kurtulmuş bir ilçe yönetimi liderliğinde birlikte çok şeyi başarabiliriz. Yeter ki sürecimizi olması gerektiği gibi birlikte yürütelim. ‘Ben değil biziz ve biz geleceğiz’ diyorum. Bu sloganımıza destek veren herkesi şimdiden canı yürekten kutluyorum. Başarıya bir tuğla koyan her bireyin toplumsal refahta pay sahibi olmanın mutluluğu her şeyin üzerindedir. Bu manevi hazzın gelecek nesillere örnek olması için elimizden geleni hep birlikte yapıp, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını layık olduğu burçlara dikmeliyiz.

Önümüzdeki hafta yapılacak seçimde yol arkadaşlarımla birlikte ‘Beyaz’ oy pusulası ile ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak beyaz bir sayfa açıp görevi üstlenmeye hazırız. Biz çoban ateşini yakıyoruz. Kurtuluşun ve başarının yolu, bu yakılan ateşe destek vermekten geçiyor.

Sizlerin güveni ve desteği ile bunu başaracağız. Bu bir Kuva-i Milliye Ruhu’nu yeniden canlandırmaktır. Sağlam ve güçlü karakterli olursanız kendi hikayeniz olur. Bizler, hepimiz tüm Cumhuriyet Halk Partililer olarak kendi hikayemizi yazacağız diyor; herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Partimizin ve partililerimizin yolu açık olsun.”

Öte yandan Erhan Gül’ün düzenlediği adaylık açıklamasına; İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yüksel, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ile çok sayıda partili ve delege katıldı.