Gizli Fermuar Özellikleri

Diş bölümünün şeridin alt kısmında kalmasıyla diğer çeşitlerden ayrılangizli fermuar farklı kullanımlar için uygun olmaktadır. Daha çok alt ve üst kıyafetlerde kullanımı yaygındır. Şeridin altıda kalan diş kısmı sayesinde kıyafette fermuar görüntüsü olmaz. Tül ve dokuma olarak iki çeşittir ve kullanım yerine ve durumuna göre bunlardan biri tercih edilmelidir.

Gizli Fermuar Kullanımı

Giyim sektöründe yayın biçimde kullanılan bu ürünler ayrıca yastık ve nevresim gibi tekstil eşyalarında da görülebilir. Sağladığı en büyük avantaj daha şık bir görünüm sağlamasıdır. Fermuar görüntüsünün tercih edilmediği her durumda kullanılması mümkün olur. Pek çok farklı modeli ve çeşidi vardır. Kullanımda önemli olan nokta pot olmayacak şekilde dikimin yapılmasıdır.

Profesyonel kişiler tarafından daha çok tercih edilen bu ürünler iyi sonuçlar sağlar. Gizli fermuar seçiminde kullanım yeri büyük önem taşır. Doğru modeli seçmek daha hoş bir ürün elde etmeye yardım edecektir. Çoğunlukla dar kıyafetler için kullanılması önerilmez. Satın alırken pek çok unsura dikkat etmek ve üst düzey bir kaliteyi hedeflemek gerekmektedir. Ürünün belli standartları karşıması beklenir. En kaliteli seçenekleri https://www.ecefermuar.com.tr/gizli-fermuar sayfasında bulabilirsiniz.