Koşaner CHP İlçe başkanlığına aday

Karacabey’de 2014-2024 yılları arasında CHP Belediye Meclis Üyeliği yapan tecrübeli siyasetçi Kemal Ziya Koşaner, 8 Ekim’de yapılacak Olağanüstü Kongre’de ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. 

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kemal Ziya Koşaner, 

"Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi delegelerinin 8 Ekim 2024 tarihinde topladıkları imzalar sonucunda olağanüstü kongreye gitme kararı alınmıştır. Ben Kemal Ziya Koşaner olarak bu karar doğrultusunda, partimize gönül vermiş çoğunluğun ısrarı üzerine, yeni bir yönetim kadrosuyla birlikte aday olmaya karar vermiş bulunmaktayım. 1975 yılından beri partimize hizmet etmekteyim. Emekliliğimden sonra Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatının bana vermiş olduğu görev ile 2014-2024 yılları arasındaki on yıllık sürede partimizi mecliste temsil ettim. Cumhuriyet Halk Partisi’ne 50 senedir gönül vermiş biriyim.  Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nde genç ve nitelikli arkadaşlarımız ile partide yıllardır görev yapmış, vizyon sahibi, tecrübeli arkadaşlarımızın gücünü birleştirmeyi hedefledik. Yeni dinamik kadromuzla yola çıkmış bulunmaktayız. 

 Gençliği ve tecrübeyi birleştirirken amacımız; partimizi layık olduğu konuma bir an önce getirip dostluğu ve kardeşliği pekiştirmektir.  Partimizi şahsi menfaatlerden uzak, kibirden ve taraftarlıktan arınmış, tek derdi halkına daha iyi hizmet etmek olan, adına yakışır demokratik bir parti haline getirmeyi hedefliyoruz. Kardeşçe yürüdüğümüz bu görev süresi bittiğindeyse partimizi tamamen gençlere bırakarak, onlara tecrübelerimizle destek olmaya devam edeceğiz.  Seçimde aday olan bütün arkadaşlarıma en içten dileklerimle başarılar dilerim.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir. “ sözünden yola çıkarak Atamızın mirasına sahip çıkmaya geliyoruz."