KTSO ile Belediye istişare etti

Toplantıda Karacabey Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen uygulamalar ile ilgili hususlar ve üye firmalarımızın talepleri dile getirilerek değerlendirildi.

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Bora Akın; “İstişarenin gücüne inanan bir insanım. Sorunların fikir alışverişi yapılarak kanunların öngördüğü şekilde çözüleceğine inancım tam. Sizlerle belirli aralıklarla bir araya gelerek sizlerin de katkılarıyla sorunlarımızı en aza indireceğiz” ifadelerini kullandı.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve 2. Meslek Komitesi Üyesi Adem Surguç ise “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi bürokrasi karar alıcıları ile bir araya getirerek istişarelerde bulunmak üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bugün 2. Meslek Komitesine kayıtlı üyelerimiz ile bir araya gelen Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Bora Akın ve birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Sorunların çözümü konusunda istişare kültürünün yaygınlaşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.