KUMDAK afetlere dikkat çekti

GÜNDEM (KH) - Yasin KESKİN | 14.10.2026 - 19:53, Güncelleme: 14.10.2026 - 19:53 1234 kez okundu.
 

KUMDAK afetlere dikkat çekti

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla KUMDAK tarafından farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

KUMDAK, Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında Karacabey Pazaryeri Balık Hali önünde stant açarak vatandaşlara afet riskleri ve alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. KUMDAK ekipleri tarafından vatandaşlara çeşitli broşürler dağıtılırken, olası afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemi anlatıldı. Çalışmada özellikle afet öncesinde alınabilecek tedbirler, afet anında doğru davranış biçimleri ve afet sonrasında yapılması gerekenler konusunda vatandaşlara bilgiler aktarıldı. KUMDAK Başkanı Saim Bayram, yaptığı açıklamada afetlere karşı toplumsal farkındalığın artırılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, vatandaşların afetlere hazırlıklı olması gerektiğine dikkat çekti. Bayram, 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü’nün, afet risklerine karşı alınabilecek önlemleri hatırlamak ve toplumda bilinç oluşturmak açısından önemli bir gün olduğunu ifade etti. KUMDAK olarak vatandaşları bilgilendirmeye ve afetlere karşı farkındalığı artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.
13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla KUMDAK tarafından farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

KUMDAK, Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında Karacabey Pazaryeri Balık Hali önünde stant açarak vatandaşlara afet riskleri ve alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

KUMDAK ekipleri tarafından vatandaşlara çeşitli broşürler dağıtılırken, olası afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemi anlatıldı. Çalışmada özellikle afet öncesinde alınabilecek tedbirler, afet anında doğru davranış biçimleri ve afet sonrasında yapılması gerekenler konusunda vatandaşlara bilgiler aktarıldı.

KUMDAK Başkanı Saim Bayram, yaptığı açıklamada afetlere karşı toplumsal farkındalığın artırılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, vatandaşların afetlere hazırlıklı olması gerektiğine dikkat çekti.

Bayram, 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü’nün, afet risklerine karşı alınabilecek önlemleri hatırlamak ve toplumda bilinç oluşturmak açısından önemli bir gün olduğunu ifade etti.

KUMDAK olarak vatandaşları bilgilendirmeye ve afetlere karşı farkındalığı artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karacabeyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sohbet