Muhtar Üzer’den Başkan Koçak’a ziyaret
Muhtar Üzer’den Başkan Koçak’a ziyaret
Çektiği videolar ve son günlerdeki paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Üzer, Saadet Partisini ziyaret etti.
Çektiği videolar ve son günlerdeki paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Üzer, Saadet Partisini ziyaret etti.
Muhtar Üzer,”Zeynel Başkanımı ve gıyabında siz değerli ilçe teşkilatını ziyaret ettiğim için çok mutluyum. Zeynel Başkanım sadece ilçemizin sorunları ile meşgul olan ve tutarlı bir muhalefet politikası izleyen bir siyasi partinin ilçe başkanı olmasının da ötesinde, aynı zamanda bizlerin de sesini duyurma noktasında ve ihtiyaçlarımız konusunda her daim bizim yanımızda olan değerli bir isimdir. Zeynel Abidin Başkan’ımı sosyal medya üzerinden tıpkı tüm Karacabey halkı gibi ben de severek ve ilgiyle takip ediyorum “dedi.
Saadet Partisi Karacabey ilçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak ise; tek derdi mahallesinin ihtiyaç ve gereksinimlerini gidermek olan Hüseyin Üzer muhtarımı misafir ettik, onun cesaret ve de azmine saygı duymamak ne mümkün. Şahsımıza ve partimize olan teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Karacabey için, Karacabey’in dönüşümü için, bizler bir sürece bismillah dedik, Rabbim de bizleri utandırmasın. Kendilerinin de desteğiyle Karacabey’imizi hizmet belediyeciliği ile tanıştıracağız inşallah” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

